Workshop i Finland

Publicerat den 13 september 2013 kl.10:13

Jag inledde höstens författar- och workshopturné med att åka till Finland, närmare bestämt till Sibbo kommun strax öster om Helsingfors.
Vackert där:

Det var lärarna från ett antal skolor som samlades på Nickby bibliotek för en heldags fortbildning lördagen den 7 september. Huvuddelen av dagen ägnade jag åt att föreläsa och workshoppa runt metodiken som jag kallar Berättarverkstad – om hur man skapar sagor och berättelser muntligt tillsammans med en grupp barn. Det var både teori och praktik och glada skratt:

Och när vi gick och åt lunch så upptäckte jag att i Nickby – där har de rondellkaniner:

Det var en lärorik resa också för mig. Av någon anledning kom vi in på spöken och gastar mellan varven, och jag blev väldigt glad när jag upptäckte att jag INTE var den enda gästen på det fina, lantligt benägna Bed & Brekfast-hotellet där jag övernattade.

2 kommentarerer till “Workshop i Finland”

  1. Det var roligt att du kom till Sibbo! Jag har testat berättarverkstad i högstadiet nu, och det verkar lovande. Tack för inspirationen!

  2. Hej!
    Vad roligt att du testade på högstadiet. Det vill jag gärna höra mer om!
    Varma hälsningar från Göteborg.
    Kerstin

Skriv nåt här!