Snipp, snapp, snut – bokmässan slut

Publicerat den 26 september 2010 kl.16:17

Jag är trött i fötterna. Och i huvudet. Behöver ett fotbad, och lite nackmassage vore skönt. Om jag orkar ska jag rapportera mer från bokmässan senare, men just nu får det bli en liten bildkavalkad och en länk till BarnBoksNätets blogg, där jag nyss skrev ett inlägg om högläsning.

Här kommer bilderna:

Annika Rockström (BarnBoksNätet) pratar med Meshack Asare och får en  bok signerad.


Mångsidiga sydafrikanska bilderbokskonstnären Piet Grobler tar emot Peter Pan-priset.


Jag samtalar med Lesley Beake, Sydafrika om skrivprocess och skafferivanor.


Och till bokmässans utan konkurrens mest passionerade talare utnämner jag härmed Astrid Trotzig som brann så det sprakade när hon talade om Den Nödvändigaste Boken: Art Spiegelmans serieroman ”Maus”. Jag köpte den förstås och ska rapportera när jag har läst.

Tack för i år, bokmässan!

Etiketter: ,

2 kommentarerer till “Snipp, snapp, snut – bokmässan slut”

  1. Idén att skriva en musbok på på tema förintelsen verkar märklig – men bara tills man läst boken.
    Helt fenomenal. Det gick ett K-special om Spiegelman nu i höstas. Har du tur ligger det kvar på svt.se.

  2. Tack för tipset om K Special!
    🙂 Kerstin

Skriv nåt här!