Påsklunch och andra påhitt

Publicerat den 24 mars 2010 kl.22:36

Idag, onsdag, var jag i Lövgärdet och träffade alla 3:or, 4:or och 5:or på Rävebergsskolan, och minsann hade jag inte turen att pricka in deras påsklunch! Fint dukat för 50 pers med bordsplacering och allt och en fin påskbuffé med allt ifrån sill och potatis till falafel. Mums!

påsklunch

Pratade böcker och skrivande gjorde vi också förstås. Många, många bra och intresserade  frågor fick jag, och i en av grupperna hade vi så gott om tid att vi hann hitta på en egen deckarstory. Jag säger bara: Se upp för the mysterious English teacher Elvis – han har inte rent mjöl i påsen!

I väntan på påskbuffén blev det förresten en stund över. En av läsgrupperna kom och slet i mig och drog mig till en soffa, där jag fick sitta och läsa ett par kapitel ur deras pågående bok ”Bakom masken” högt. Det var en riktigt minnesvärd stund!

Etiketter:

Skriv nåt här!