Gästbok

Min gästbok är inte längre aktiv  – tack till alla som ni som har skivit här!

148 kommentarerer till “Gästbok”

 1. Hej!

  Vi skulle vara intresserade av att boka dig till ett författarbesök, men har lite svårt att få tag på kontaktuppgifter till dig. Har du möjlighet så får du gärna maila mig för mer information.

  Tack på förhand!

  Med vänlig hälsning. Jesper

 2. Jag mailar dig, Jesper. Kontaktuppgifter finns annars (lite undangömda kanske?) under fliken Kontakt högst upp på sidan här. Via Författarcentrums förmedling går det också bra.

  Varma hälsningar,
  Kerstin

 3. I dag var det min lyckodag för jag fick vara med när boken ”Lyckokakan” släpptes. TACK Katrina

 4. Hej!

  Tack för att du skrivit en så fantastisk bok läste precis ut den!

  Vänlig hälsning
  Monica

 5. Hej Kerstin!
  Jag har läst din senaste bok ”Barnkolonin”. Asgrym bok!
  Jag har bara en liten fråga. Varför skrev du boken, Finns det ett budskap med boken?

  Tacksam för svar 🙂

  MVH Felicia

 6. Hej Monica! Tack för dina vänliga ord. Undrar förstås vilken bok du menade?
  Varma hälsningar,
  Kerstin

 7. Hej Felicia!
  Så glad jag blir att du gillade Barnkolonin. När det gäller ”budskap” så tycker jag att det är läsaren själv som ska bestämma vad hen tycker är budskapet. Berättelsen blir ju inte levande förrän den läses av någon, och det är okej att tolka olika. Däremot har jag fått höra att det finns en del likheter med ”Rödluvan” – avlägsna likheter men i alla fall: en främling med vargliknande leende är underligt vänlig med berättelsens huvudperson. Men vad vill vargen egentligen? Tja, det är ett sätt att tänka runt historien.
  Hur tänker du? Det vore roligt att höra
  Varma hälsningar,
  Kerstin

 8. Hej Kerstin!

  Av en slump såg jag ditt namn genom att en släkting (som bor i Eskilstuna)delat Borås Tidning på Facebook och den trevliga recension som rör din senaste bok! Så roligt att få reda på allt du hunnit med sedan vi sist sågs!

  Ha det så bra!:)
  Britta på Tvärkultur

 9. Hej Astrid! Något har visst hakat upp sig – det verkar som om jag har missat ditt mail- ledsen för det! Hoppas det ordnade sig med ditt reportage till slut. Och varma hälsningar! /Kerstin

 10. Hej jag heter Alva och bor i Tavelsjö. Jag fick höra talas om dig och att du skrev böcker. Jag har läst Falska ansikten och nu läser jag Barnkolonin och tycker att du skriver jättebra böcker. Kul att läsa böcker som någon från Tavelsjö har skrivit. 🙂
  Vänliga hälsningar från mig och Tavelsjö skola!

 11. Hej Alva!
  Och hej alla på Tavelsjö skola!
  Vad roligt för mig att ha läsare i byn där jag bodde och i skolan där jag gick.
  Varma sommarhälsningar
  Kerstin 🙂

 12. Hej!!

  Jag har läst skuggan i väggen, den var super duper bra! Jag läste den på en veckas tid. När jag började läsa den gav den mig rysningar, så jag måste bara läsa den till slut. Nu hittar jag inte en lika bra bok…
  Kan du hjälpa mig att hitta en bok som nästan är som skuggan i väggen?????

  Skuggan i väggen handlar om en flicka som flyttar från stan till landet, hon och hennes mamma tycker att det ska bli härlig! Bara efter några dagar efter de flyttat börjar det hända saker, lampan tänds mitt i natten, en förvirrad gammal dam och en skugga i väggen.
  H. Malin 12 år.

 13. Hej Malin! Vad roligt att du gillade Skuggan i väggen! Om du är nyfiken på andra spännande böcker som jag har skrivit så skulle jag rekommendera ”Barnkolonin” (den står kanske på ungdomshyllan i biblioteket) eller den alldeles nyutkomna ”Drömbärarna” som visserligen inte är en spökhistoria, men som blandar en vanlig tjejs liv med ett äventyr som blir riktigt läskigt när hon inser att hon måste möta krafter som verkar oövervinnerliga.
  Ett annat tips är att du frågar bibliotekarierna på ditt bibliotek. De brukar ha full koll och kan säkert hjälpa dig att hitta en bra bok. Eller två. Eller tre. Eller fyra …
  Varmaste hälsningar!
  Kerstin 🙂

 14. Hej!

  jag jobbar på Vänge skola utanför Uppsala och har en årskurs fem klass. I höstas hade vi Skuggan i väggen som högläsningsbok och klassen älskade den.
  I början på våren så fick vi beställa böcker från biblioteket och då valde vi i femman att köpa in Drömbärarna som klassläsningsbok. Under våren har vi kört högläsning, parläsning, gruppläsning och tyst läsning av din bok. Vi har pratat, diskuterat och ritat bilder till boken. Som en avslutning på ”temat” så gjorde alla i klassen ett bokfynd på boken. Ett bokfynd är ett speciellt sätt att redovisa en bok. Det kan vara tittlådor, planscher, brev, 3D-konstruktioner, mobiler, keynotepresentationer etc.. Kika gärna in på våran hemsida och titta på några av bilderna: http://vangeskola5.weebly.com/

  Vänligen// Mats Liljas

 15. Hej Mats och alla elever!
  Jättekul att se hur ni har jobbat med och tolkat Drömbärarna. Ni anar inte hur kul det är som författare att få se sådana resultat! Det verkar vara ett roligt och omväxlande sätt att jobba med litteratur. Tack för att ni hörde av er och visade.
  Varma hälsningar från Göteborg!
  Kerstin L Hahn

Skriv nåt här!