Gästbok

Skriv gärna något i min gästbok. Vill du följa vad andra skriver, prenumerera på nya hälsningar via RSS eller mail.

144 hälsningar i gästboken

Sidor: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 » Visa alla

 1. Hej Kerstin!

  Jag vet inte om du exakt minns mig, men det var nog någon Torsdag i biblioteket i Kulturhuset i Frölunda. Vi försökte välja mellan författare som skulle komma på besök. Då tog vi dig. Och du kom som väntat. Du berättade om din bok skuggan i väggen, och jag kom med vissa förslag. Jag undrar om du använde dig av dem själv minns jag inte förslagen så bra! Och du läste lite om den och jag ville bara höra mer coh mer. Jag har själv läst boken och den var riktigt bra! Jag håller själv på med en bok och jag undrar hur lång en bok borde vara och hur många uppföljare man kan göra?

 2. Hej.
  Du var på min skola förra veckan och det var jätte kul. Du inspererade mig till att skriva!

 3. Hej Oliver!
  Förlåt att jag väntade så länge med att svara. Jag minna dig mycket väl. Kul att du tycker resultatet är nice :-) trots den enkla tekniken. Jag ska faktiskt göra om sidan lite under våren. Den kommer att vara fortsatt enkelt uppbyggd. Annars klarar jag inte att sköta den (moahahaha)!
  Titta igen igen om några veckor så får du se hur det ser ut då.
  PS! Boken ”Lyckokakan” som jag pratade om kommer i typ september.
  Hälsningar, :-) Kerstin

 4. Hej!!!! Du minns väl typ i……. onsdags eller så var det veckan tidigare, när du var på nåt biblotek i Backa. Jag e den där IT-Intresserade ungen från nån klass sak! Denna hemsida e ej speciellt avancerad att göra, men det e ett nice resultat! MOAAHAHAHAHAHAHA!!! Ska ta o läsa din bok som skall komma när den kommer :D . Skall inte säga vad den handlar om! MOAAHAHAHAHAHAHA

  MVH//Oliver

 5. Låter mysigt med en soffkväll! Vi firade också halloween. Mest mina barn, förstås, men jag tog också på mig ett par vampyrtänder en stund. Hej, hej och hälsa klassen!

 6. Hej Kerstin.
  Nu sitter jag i soffan med min familj och Stefan som kör mc med min morbror.Tycker du om att fira halloween :-)

 7. Hej Kerstin.
  Jag skulle vilja vara sångare.
  Jag har sakt till min klass att jag skriver till dig. Dom tyckte att de värkade trevligt. Imorgon ska jag se på en film på skolan och efter skolan så ska jag på ett haloin-discko kl:18-21 det ser jag framimot mvh Fanny.

 8. Hej Fanny!
  Det var väldigt roligt att träffa dig och dina klasskamrater och eleverna i den andra fyran också. Vilken fantasi ni hade! Det blir kul när man hittar på tillsammans så där, eller hur?
  Sångerska eller författare? Tja, jag trivs så bra med mitt jobb att jag utan tvekan säger författare. Du då?
  Hoppas ni gillar ”Misstänkt ljus”.
  Hälsa alla i Skogen 4 och Havet 4 från mig. :) Kerstin

 9. Hej Kerstin.
  Jag och min klass har läst Fågeltjuvarna och Stormens ögon och jag älskar dom bökerna. Vi hade tängt att läsa den bok som du gav os idag. Jag har en fråga om du fick välja mellan att vara sångare eller författare vad skulle du välja? Vi tror nog att den bok som du gav oss är lika bra eller bättre än de andra två vi har läst.Vi tyckte att de var väldigt roligt att du ville komma till skogen 4 och havet 4 på fridhemskolan i Gävle.
  Mvh Fanny och min klass.

 10. Hej!
  Jag tyckte också det var kul! Tack för alla spännande frågor – och för att jag fick ”testa” nya omslaget på er :)
  Varma hälsningar,
  Kerstin

 11. Marie Hammarsten
  21 mars 2012 kl. 9:43

  Hej Kerstin!

  Tack för besöket! Det var jättetrevligt, spännande och intressant. Vi lärde oss mycket.

  Hälsningar Marie och 4-6 M på Sånnna i Åhus

 12. Hej, hej! Jag tycker också det var kul att besöka er. Roligt att du gillar böckerna om F, Z och M. Soliga hälsningar! :) Kerstin

 13. Hej, jag kommer från klass 5 A i förslövsskola. Jag ville bara säga att de var jätte kul att du kom på besök. Jag hoppas att du kommer skriva fler böcker om zacki, fredde och mimmi.

 14. Hej Stjärnorna!
  Ja, vi får väl se hur det blir med trollboken. Jag håller på med en annan just nu, men tänker på de där stackars trollen ibland. Och vad roligt att ni gillar Bakom masken. Visst var det synd om Mimmis mamma, men det ordnar sig nog efter ett tag, ska ni se.
  Ha det fintfint!! :) Kerstin

 15. Stjärnorna 2-3a Buråsskolan
  6 april 2011 kl. 12:32

  Hej Kerstin!
  Kommer du att skriva den där trollboken, vi är spända på en ny bok. Dina böcker är så bra, vi har börjat läsa en ny nu. Det är Bakom Masken. Det var synd att Mimmis mamma ramlade av cykeln. Den är bra!
  Det var roligt att du var här och det var kul att se en av våra bilder på din blogg:)
  Hoppas du har det bra.
  Hälsningar från oss i 2-3 a.

Sidor: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 » Visa alla

Skriv en hälsning i gästboken