Gästbok

Min gästbok är inte längre aktiv  – tack till alla som ni som har skivit här!

148 kommentarerer till “Gästbok”

 1. Hej Kerstin.
  Jag och min klass har läst Fågeltjuvarna och Stormens ögon och jag älskar dom bökerna. Vi hade tängt att läsa den bok som du gav os idag. Jag har en fråga om du fick välja mellan att vara sångare eller författare vad skulle du välja? Vi tror nog att den bok som du gav oss är lika bra eller bättre än de andra två vi har läst.Vi tyckte att de var väldigt roligt att du ville komma till skogen 4 och havet 4 på fridhemskolan i Gävle.
  Mvh Fanny och min klass.

 2. Hej Fanny!
  Det var väldigt roligt att träffa dig och dina klasskamrater och eleverna i den andra fyran också. Vilken fantasi ni hade! Det blir kul när man hittar på tillsammans så där, eller hur?
  Sångerska eller författare? Tja, jag trivs så bra med mitt jobb att jag utan tvekan säger författare. Du då?
  Hoppas ni gillar ”Misstänkt ljus”.
  Hälsa alla i Skogen 4 och Havet 4 från mig.
  🙂 Kerstin

 3. Hej Kerstin.
  Jag skulle vilja vara sångare.
  Jag har sakt till min klass att jag skriver till dig. Dom tyckte att de värkade trevligt. Imorgon ska jag se på en film på skolan och efter skolan så ska jag på ett haloin-discko kl:18-21 det ser jag framimot mvh Fanny.

 4. Hej Kerstin.
  Nu sitter jag i soffan med min familj och Stefan som kör mc med min morbror.Tycker du om att fira halloween 🙂

 5. Låter mysigt med en soffkväll! Vi firade också halloween. Mest mina barn, förstås, men jag tog också på mig ett par vampyrtänder en stund. Hej, hej och hälsa klassen!

 6. Hej!!!! Du minns väl typ i……. onsdags eller så var det veckan tidigare, när du var på nåt biblotek i Backa. Jag e den där IT-Intresserade ungen från nån klass sak! Denna hemsida e ej speciellt avancerad att göra, men det e ett nice resultat! MOAAHAHAHAHAHAHA!!! Ska ta o läsa din bok som skall komma när den kommer :D. Skall inte säga vad den handlar om! MOAAHAHAHAHAHAHA

  MVH//Oliver

 7. Hej Oliver!
  Förlåt att jag väntade så länge med att svara. Jag minna dig mycket väl. Kul att du tycker resultatet är nice 🙂 trots den enkla tekniken. Jag ska faktiskt göra om sidan lite under våren. Den kommer att vara fortsatt enkelt uppbyggd. Annars klarar jag inte att sköta den (moahahaha)!
  Titta igen igen om några veckor så får du se hur det ser ut då.
  PS! Boken ”Lyckokakan” som jag pratade om kommer i typ september.
  Hälsningar,
  🙂 Kerstin

 8. Hej.
  Du var på min skola förra veckan och det var jätte kul. Du inspererade mig till att skriva!

 9. Hej Kerstin!

  Jag vet inte om du exakt minns mig, men det var nog någon Torsdag i biblioteket i Kulturhuset i Frölunda. Vi försökte välja mellan författare som skulle komma på besök. Då tog vi dig. Och du kom som väntat. Du berättade om din bok skuggan i väggen, och jag kom med vissa förslag. Jag undrar om du använde dig av dem själv minns jag inte förslagen så bra! Och du läste lite om den och jag ville bara höra mer coh mer. Jag har själv läst boken och den var riktigt bra! Jag håller själv på med en bok och jag undrar hur lång en bok borde vara och hur många uppföljare man kan göra?

 10. Kul att höra!
  Varma hälsningar!
  🙂 Kerstin

 11. Hej!
  Det är ju snart ett år sedan jag skrev klart Skuggan i väggen, så jag minns faktiskt inte alla ändringar jag gjorde på slutet. Vad jag säkert kan säga är att det är roligt och viktigt för mig att träffa mina läsare. Mötet på Frölunda Kulturhus minns jag mycket väl. Kul att du också minns det!
  Varma hälsningar,
  Kerstin
  🙂

 12. Hej
  Jag har läst din bok Skuggan i väggen och tyckte den var bra och spännande.
  Dina andra böcker verkar bra också. Vilka är dina mest spännande böcker?
  Från Ida 10 år

 13. Hej Ida!
  Kul att du gillade Skuggan i väggen. Den är nog bland det mest spännande jag skrivit. Säkert kan du hitta mina andra böcker på närmaste bibliotek, så du kan bläddra lite och kolla. Alla är spännande på sitt sätt.
  Varma hälsningar,
  🙂 Kerstin

 14. Paola Månsson
  2 maj 2013 kl. 21:23

  Hej Kerstin!

  Jag vill tacka varm för boken Vitas Hemlighet! Min 8-åring till son som inte tappat sina framtänder och dessutom är svårflörtad när det gäller böcker blev tagen direkt. Vi läser bara ett kapitel varje kväll för att den inte ska ta slut. I morgon ska vi läsa kapitlet ”Varulvsnatt”. Först tänkte jag att han skulle tycka att Vita var lite barnslig eftersom hon är yngre, men han tycker att den är väldigt spännande. Fantastisk bok.

  Tack så mycket och du är en fantastisk författare!

  Paola Månsson
  lärare Klarebergsskolan

 15. Hej Paola!
  Kul att ni gillar den, både du o sonen. Tänkte den kunde passa 🙂
  Varma hälsningar!
  Kerstin

Skriv nåt här!