Gästbok

Skriv gärna något i min gästbok. Vill du följa vad andra skriver, prenumerera på nya hälsningar via RSS eller mail.

144 hälsningar i gästboken

Sidor: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 » Visa alla

 1. Hej!

  Det var väldigt trevligt när du kom och berättade om ditt skrivande. Barnen uppskattade besöket och längtar efter att få läsa din nya bok.

  Jag är också lärare och har under en period skrivit barnböcker utan att riktigt få dem klara. Din lilla föreläsning, riktad till barnen egentligen, gav mig skrivlusten tillbaka. Tack för det och lycka till med ditt fortsatta skrivande!

 2. Hej Christian! Tack för ett trevligt lunchsnack med dig o Rebin. Ni pepprade mig verkligen med bra förslag. Ni gav mig något annat också faktiskt – en massa skrivenergi! Passa gärna på och tacka dina andra klasskompisar för vitsipporna också! :) Kerstin

 3. christian från kilskolan
  20 april 2010 kl. 19:31

  jag länktar eftär din bok som jag och min kompos hjälpte dig med (som du träffade på kilskolan.) VI KOMMER MED MER FÖRSLAG OM DET BEHÖVS!!!!!!!!!!! du är värdens bästa författare!

 4. Hej Felicia!
  Vad roligt att du gillar Det glömda guldet. Jag kan kanske berätta lite om hur jag fick idén till den när jag kommer och hälsar på i din klass på torsdag.
  Kram, Kerstin :)

 5. Felicia Dourva
  19 april 2010 kl. 22:05

  Hej Kerstin.
  Jag heter Felicia och är 10 år. I vår bokcirkel i skolan läser vi just nu Det glömda guldet, som jag verkligen gillar. Du ska komma till oss på torsdag och jag tycker det ska bli jätteroligt att träffa dig och önskar dig välkommen till vår klass.

  Kram Felicia Dourva klass 3 på Hubertusgården i Lund.

 6. Hej Mikael och Felix!
  Lite info om mig finns här på webbsidan under fliken ”Personligt”. Sedan svarar jag gärna på fler frågor om det är något speciellt ni undrar. Lite fakta om mig kan ni få på en gång:

  Favoritmat: All italiensk mat.
  Hobby? Hm, min hobby har blvit mitt jobb – att skriva. Så nu försöker jag desperat hitta andra saker att syssla med och pyssla med när jag är ledig: Segla – men det är svårt. Sporta – men jag är ganska lat av mig. Fixa i trädgården – usch, jag har inga gröna fingrar. Alla växter bara dör. Fotografera – jo, det är kul!
  Saker jag skulle ta med mig till en öde ö: Kaffe och böcker. Massor av båda.

  Har ni fler frågor om författandet eller annat – hör av er!

  Lycka till med presentationerna!
  :) Kerstin

 7. Hej igen Kerstin, jag fick väldigt mycket information om min fråga, det hjälpte mig väldigt mycket. Tack så mycket :)
  Mvh Maria

 8. Hej Kertin!! Har tyvär samma problem som Maria.Kan du berätta lite om dig själv lite fakta om dig? skulle uppskattas.:)

 9. Hej kan du hjälpa mig med min prestation

 10. Hej Maria!
  Du frågar varför jag ville bli författare. Här kommer ett långt svar :)

  Hmm… Jag började skriva en massa berättelser när jag var i 10-11-årsåldern och uppåt. Jag tyckte det var jättekul eftersom man själv kan styra vad som händer. Om du också är en sådan som gillar att skriva berättelser så håller du säkert med mig. Man skapar en egen värld, ibland mycket lik verkligheten, ibland helt och hållet påhittad, och i den världen har man möjlighet att låta vad som helst hända. Det är som en slags magi, faktiskt.

  Sedan har skrivandet följt med mig genom livet. Jag skaffade mig ett annat jobb också, och har jobbat många år som lärare på Komvux. Men skrivandet fanns med som ett slags kliande i fingrarna. Jag drog runt med anteckningsböcker, särskilt på somrarna, och skrev en massa texter. En del kanske var bra, men ganska mycket var nog skräp. (Man måste skriva skräp också – skräp är viktigt – det är som en kompost där saker som får ligga till sig kan bli värdefull jord, om du förstår hur jag menar.)

  En vårdag 1999 såg jag en annons i tidningen: Förlaget Rabén & Sjögren hade en tävling. Man skulle skriva ett barnboksmanus och skicka in senast den 31 augusti. Okej – nu eller aldrig, tänkte jag. Hela våren och hela sommaren skrev jag, svettades och skrev, och lyckades bli klar i tid. Sedan fick jag vänta ända till december. Men då fick jag ett fantastiskt telefonsamtal: Jag hade vunnit den där tävlingen.

  Tack vare tävlingen 1999 blev alltså min första bok, Fågeltjuvarna, utgiven.
  Men egentligen, Maria, det ärligaste svaret på din fråga om varför jag ville bli författare, är det som jag upptäckte när jag var 10-11 år: Att den som skriver en berättelse får hitta på en hel värld och själv fantisera om vad som ska hända där!

  Lycka till med din presentation!
  :) Kerstin

 11. Hej Kerstin! Jag skriver en text om dig och jag ska göra en presentation också. Varför valde du just att vara författare?
  Mvh Maria :)

 12. Hej Lovisa!
  Jag hade också en riktigt trevlig dag på er fina skola! Hälsa dina klasskompisar!
  :) Kerstin

 13. Hej Kerstin! Det var jätte roligt när du kom på besök i våran skola. Jag blev väldigt sugen på att skriva egna böcker:D Du var ochså jätte trevlig och du var enkel att prata med. Tack för att du kom!!/ Lovisa

 14. Hej Adam! Kul att du gillar böckerna. För mig har det varit väldigt kul att skriva om tre så pass olika personer som jag tycker att Mimmi, Fredde och Zacki är. Då händer det spännande saker inte bara i själva mysteriet, utan också i mötena mellan huvudpersonerna, kan man väl säga.
  Varma hälsningar
  :) Kerstin

 15. hej jag gillar dina böker myket om zacki fredde och mimmi min faborit är mimmi hon är listig som en räv som jag .

Sidor: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 » Visa alla

Skriv en hälsning i gästboken