Gästbok

Min gästbok är inte längre aktiv  – tack till alla som ni som har skivit här!

148 kommentarerer till “Gästbok”

 1. Hej kan du hjälpa mig med min prestation

 2. Hej Kertin!! Har tyvär samma problem som Maria.Kan du berätta lite om dig själv lite fakta om dig? skulle uppskattas.:)

 3. Hej igen Kerstin, jag fick väldigt mycket information om min fråga, det hjälpte mig väldigt mycket. Tack så mycket 🙂
  Mvh Maria

 4. Hej Mikael och Felix!
  Lite info om mig finns här på webbsidan under fliken ”Personligt”. Sedan svarar jag gärna på fler frågor om det är något speciellt ni undrar. Lite fakta om mig kan ni få på en gång:

  Favoritmat: All italiensk mat.
  Hobby? Hm, min hobby har blvit mitt jobb – att skriva. Så nu försöker jag desperat hitta andra saker att syssla med och pyssla med när jag är ledig: Segla – men det är svårt. Sporta – men jag är ganska lat av mig. Fixa i trädgården – usch, jag har inga gröna fingrar. Alla växter bara dör. Fotografera – jo, det är kul!
  Saker jag skulle ta med mig till en öde ö: Kaffe och böcker. Massor av båda.

  Har ni fler frågor om författandet eller annat – hör av er!

  Lycka till med presentationerna!
  🙂 Kerstin

 5. Felicia Dourva
  19 april 2010 kl. 22:05

  Hej Kerstin.
  Jag heter Felicia och är 10 år. I vår bokcirkel i skolan läser vi just nu Det glömda guldet, som jag verkligen gillar. Du ska komma till oss på torsdag och jag tycker det ska bli jätteroligt att träffa dig och önskar dig välkommen till vår klass.

  Kram Felicia Dourva klass 3 på Hubertusgården i Lund.

 6. Hej Felicia!
  Vad roligt att du gillar Det glömda guldet. Jag kan kanske berätta lite om hur jag fick idén till den när jag kommer och hälsar på i din klass på torsdag.
  Kram, Kerstin 🙂

 7. christian från kilskolan
  20 april 2010 kl. 19:31

  jag länktar eftär din bok som jag och min kompos hjälpte dig med (som du träffade på kilskolan.) VI KOMMER MED MER FÖRSLAG OM DET BEHÖVS!!!!!!!!!!! du är värdens bästa författare!

 8. Hej Christian! Tack för ett trevligt lunchsnack med dig o Rebin. Ni pepprade mig verkligen med bra förslag. Ni gav mig något annat också faktiskt – en massa skrivenergi! Passa gärna på och tacka dina andra klasskompisar för vitsipporna också!
  🙂 Kerstin

 9. Hej!

  Det var väldigt trevligt när du kom och berättade om ditt skrivande. Barnen uppskattade besöket och längtar efter att få läsa din nya bok.

  Jag är också lärare och har under en period skrivit barnböcker utan att riktigt få dem klara. Din lilla föreläsning, riktad till barnen egentligen, gav mig skrivlusten tillbaka. Tack för det och lycka till med ditt fortsatta skrivande!

 10. Hej Helena!
  Tack för dina snälla ord. De värmer. Jag blev riktig glad att höra att jag bidragit även till din skrivlust!! Varmt lycka till!!
  🙂 Kerstin

 11. Cristian från kilskolan
  18 maj 2010 kl. 21:02

  hur går det med din fantasibok? när kommer den ut?
  jag och Rebin väntar en hel evighet om det behövs.
  Den kommer bli den bästa boken någonsin!!!!!!!!!!!
  Du får inte tappa modet när det går dåligt med boken.Tänk på mig och Rebin så får du säkert ut något av våra personligheter och kan forsätta.Repa mod. Ideérna får komma från dig själv men vi hjälper dig med ideér.Du är best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  FRÅN DINA UNGA FANTASIFÖRFATTARE

 12. Ha-ha, Christian – tack för dina uppmuntrande ord. Det går lite långsamt med boken eftersom jag har varit ute så mycket i olika skolor under våren. Men nu är det lugnare så nu ska jag göra som du säger- repa mod! Hälsa Rebin och ha det gott i värmen som äntligen är på väg!
  Kerstin 🙂

 13. Heej Kerstin

  Det är många i år 5 på hisingstorpsskolan som uppskatar dina böker och jag tycker att du har bra fantasi och du är bra på att skriva´böker jag har inte läst så många böker som du har gjort men jag hoppas att du kommer nån gång och besöker oss på hisingstorpsskolan i 6:an och jag hoppas att du får en toppen härlig Sommar!!

  Med Vänliga Hälsningar Lisa på Hisingstorpsskolan?

 14. Hej Lisa!
  Kul att höra att ni gillar böckerna där på Hisingstorpsskolan. Hoppas ni får ett riktigt härligt sommarlov med soliga dagar, bad och mys. Kanske till och med en eller annan spännande bok 😉
  Sommarhälsningar,
  Kerstin 🙂

 15. kommer det någon uppföljare av stormens ögon

Skriv nåt här!