Gästbok

Min gästbok är inte längre aktiv  – tack till alla som ni som har skivit här!

148 kommentarerer till “Gästbok”

 1. Hej Kerstin! Vi är två skolbarn som går på Paradisskolan. Imorgon på morgonen ska du komma och besöka oss och våran klass. Det ska bli jätte kul! 🙂

  Ha det bra! Mvh Amanda och Kicken.

 2. Hej igen Liv!
  Om du menar ifall jag blir inspirerad av att läsa böcker så är svaret JA! Inte så att jag knycker idéer från andra, men att läsa en bra bok ger mig skrivlust!
  Hälsningar,
  Kerstin 🙂

 3. Hejsan Amanda & Kicken!
  Tack för hälsningen. Nu har vi träffats och jag tyckte det var jättekul att träffa er allihop och se er fina skola!!
  Trevlig helg nu!
  🙂 Kerstin

 4. Hej!
  Jag heter Erika och är tio år. Jag gillar dina böcker! Men några av dem kan man inte få tag på, t ex Fågeltjuvarna. Har du något tips på om man kan köpa dem någonstans?
  Hälsningar
  Erika

 5. jeh ruh råm ud?

 6. Erika!
  Oj – vad du fick vänta på ditt svar. Förlåt! Jo, jag vet att Fågeltjuvarna inte går att få tag på längre. Vi får väl se om den trycks upp igen i framtiden, men just nu är det säkraste sättet att gå till bibblan!
  Fågelkramar,
  Kerstin 🙂

 7. Jeh, jeh!
  Gaj råm arbettäj! Gaj rä i Nmahsrakso cho raffärt ås agnåm agilvert roksinnäm!!
  Mark nårf Nitsrek 🙂

 8. tänkte bara kika in & titta lite, var bara tvungen att lämna en kommentar också, tack för författar besöket du gav oss.

 9. Hej Lovisa!
  Tack för hälsningen. Författarbesöken jag gör är en av de roligaste sakerna med att vara författare! Imorgon bär det iväg till Falkenberg. Här i Gbg är det februarilov just nu.
  Hälsningar,
  Kerstin 🙂

 10. hej jag gillar dina böker myket om zacki fredde och mimmi min faborit är mimmi hon är listig som en räv som jag .

 11. Hej Adam! Kul att du gillar böckerna. För mig har det varit väldigt kul att skriva om tre så pass olika personer som jag tycker att Mimmi, Fredde och Zacki är. Då händer det spännande saker inte bara i själva mysteriet, utan också i mötena mellan huvudpersonerna, kan man väl säga.
  Varma hälsningar
  🙂 Kerstin

 12. Hej Kerstin! Det var jätte roligt när du kom på besök i våran skola. Jag blev väldigt sugen på att skriva egna böcker:D Du var ochså jätte trevlig och du var enkel att prata med. Tack för att du kom!!/ Lovisa

 13. Hej Lovisa!
  Jag hade också en riktigt trevlig dag på er fina skola! Hälsa dina klasskompisar!
  🙂 Kerstin

 14. Hej Kerstin! Jag skriver en text om dig och jag ska göra en presentation också. Varför valde du just att vara författare?
  Mvh Maria 🙂

 15. Hej Maria!
  Du frågar varför jag ville bli författare. Här kommer ett långt svar 🙂

  Hmm… Jag började skriva en massa berättelser när jag var i 10-11-årsåldern och uppåt. Jag tyckte det var jättekul eftersom man själv kan styra vad som händer. Om du också är en sådan som gillar att skriva berättelser så håller du säkert med mig. Man skapar en egen värld, ibland mycket lik verkligheten, ibland helt och hållet påhittad, och i den världen har man möjlighet att låta vad som helst hända. Det är som en slags magi, faktiskt.

  Sedan har skrivandet följt med mig genom livet. Jag skaffade mig ett annat jobb också, och har jobbat många år som lärare på Komvux. Men skrivandet fanns med som ett slags kliande i fingrarna. Jag drog runt med anteckningsböcker, särskilt på somrarna, och skrev en massa texter. En del kanske var bra, men ganska mycket var nog skräp. (Man måste skriva skräp också – skräp är viktigt – det är som en kompost där saker som får ligga till sig kan bli värdefull jord, om du förstår hur jag menar.)

  En vårdag 1999 såg jag en annons i tidningen: Förlaget Rabén & Sjögren hade en tävling. Man skulle skriva ett barnboksmanus och skicka in senast den 31 augusti. Okej – nu eller aldrig, tänkte jag. Hela våren och hela sommaren skrev jag, svettades och skrev, och lyckades bli klar i tid. Sedan fick jag vänta ända till december. Men då fick jag ett fantastiskt telefonsamtal: Jag hade vunnit den där tävlingen.

  Tack vare tävlingen 1999 blev alltså min första bok, Fågeltjuvarna, utgiven.
  Men egentligen, Maria, det ärligaste svaret på din fråga om varför jag ville bli författare, är det som jag upptäckte när jag var 10-11 år: Att den som skriver en berättelse får hitta på en hel värld och själv fantisera om vad som ska hända där!

  Lycka till med din presentation!
  🙂 Kerstin

Skriv nåt här!