Gästbok

Skriv gärna något i min gästbok. Vill du följa vad andra skriver, prenumerera på nya hälsningar via RSS eller mail.

144 hälsningar i gästboken

Sidor: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] Visa alla

 1. Hej hopp och ursäkta mitt sena, sena svar!
  Jag har haft dålig koll på hemsidan ett tag. I dagarna kom bok nummer sex om Fröken Spöke: Fröken Spöke går på cirkus. Hoppas att ert bibliotek har köpt in resten av serien nu. (Och det kommer fler …)
  PS! Fröken Spöke har en egen Facebooksida. Där kan man kolla på illustrationer och skisser med mer.
  Varma hälsningar från mig och Fröken Sparre,
  Kerstin

 2. Hej Ida!
  Jag får många frågor om en fortsättning på böckerna om Oscar och Bie. Jag går och funderar på det, men har inte hittat en klockren idé än. Och jag vill bara skriva om idén känns superduper. Du kanske har något förslag på vad boken kunde handla om??
  Just nu jobbar jag i alla fall med ett par andra idéer som vill fram och bli böcker.
  Mitt bästa tips, Ida, är att du går till biblioteket och pratar med bokexperterna som jobbar där. Om du berättar att du gillade Lyckokakan och Mandelhjärtat kan de säkert söka fram andra böcker som kanske passar.
  Varma hälsningar och tack för du hörde av dig,
  Kerstin

 3. Hej Kerstin!

  Jag heter Ida.Jag har läst Lyckokakan och Mandelhjärtat.
  Jag älskar dina böcker.Jag vill gärna läsa mer om Oscar och Bie. Kommer det en bok till om Oscar?

  MVH Ida

 4. Hej!

  Vill bara tala om att vi i klass 1 gillar dina böcker om Fröken spöke! Vi har läst högt ur de två första böckerna varje morgon. Då släcker vi ner klassrummet och har bara ett ljus tänt… Spännande! De tre andra finns inte på vårt bibliotek så nu ska vi läsa om Jack och se om de är lika spännande :)

  Hälsningar från fröken o klassen

 5. Vårbergskolan klass 4
  27 januari 2017 kl. 7:48

  Hej!

  Här kommer en hälsning från Vårbergskolan klass 4 som tack för en uppskattad bok ”Misstänkt ljus”och ditt deltagande på vårt bokcafé.

  Vi har under fem veckors tid arbetat med textsamtal i mindre grupper med utgångspunkt i din bok ”Misstänkt ljus”. Många härliga, djupa och lärorika samtal.

  Inom kort kommer vår planering för arbetet, hoppas detta kan inspirera och användas av andra!

  Hälsningar Vårbergskolan

 6. Hej Åsa och Daniel! Tack för meddelandet. Det är ungefär det bästa man kan få höra som författare. God fortsättning och Gott Nytt År!
  /Kerstin :-)

 7. Åsa Carlsson och Daniel Aspulv
  28 december 2015 kl. 20:27

  Tack för att du förgyllt vårt jullov med ‘Skuggan i väggen’.En bok som lyckas med bedriften att slita nioåringen från Ipaden och be – Bara ett kapitel till mamma, ett till. Alldeles lagom läskig för att kunna somna på kvällen men ändå så det måste kontrolleras att rullgardinen är helt nerdragen utan synliga småspringor från fönstret. Nu ser vi fram emot en tur till biblioteket för att leta efter fler titlar under Lundberg Hahn. Hälsningar mamma Åsa och sonen Daniel

 8. Hej Lars, Elsa och Olle!
  Vad roligt att höra att ni tycker om Skuggan i väggen, och att ni uppskattar både handlingen och språket. Jag tycker ju att miljön är en viktig och oupplöslig del av hela berättelsen, så därför blir jag extra glad att ni uppskattar just den biten. Lycka till med författardrömmarna.
  Varmaste hälsningar,
  Kerstin

 9. Hej Kerstin!
  Vi läser just nu ”Skuggan i väggen” högt på kvällarna, och vi kände bara att vi måste ge lite positiv feedback! Du är fantastisk på att levandegöra miljöerna med dina beskrivningar där du inte lämnar några sinnen utanför! Jag är väldigt kräsen när det kommer till litteratur och jag måste säga att det finns flera otroligt duktiga barn och ungdomsförfattare som man upptäckt när man läser högt för barnen. Det är skönt när det inte är så pretentiöst. Flödet kommer med mer glädje känns det som, och därmed det vackra språket! Både jag och min dotter har lite författardrömmar och vi har inspirerats av dig nu! Tack för det! MVH Lars, Elsa och Olle

 10. Hej Mats och alla elever!
  Jättekul att se hur ni har jobbat med och tolkat Drömbärarna. Ni anar inte hur kul det är som författare att få se sådana resultat! Det verkar vara ett roligt och omväxlande sätt att jobba med litteratur. Tack för att ni hörde av er och visade.
  Varma hälsningar från Göteborg!
  Kerstin L Hahn

 11. Hej!

  jag jobbar på Vänge skola utanför Uppsala och har en årskurs fem klass. I höstas hade vi Skuggan i väggen som högläsningsbok och klassen älskade den.
  I början på våren så fick vi beställa böcker från biblioteket och då valde vi i femman att köpa in Drömbärarna som klassläsningsbok. Under våren har vi kört högläsning, parläsning, gruppläsning och tyst läsning av din bok. Vi har pratat, diskuterat och ritat bilder till boken. Som en avslutning på ”temat” så gjorde alla i klassen ett bokfynd på boken. Ett bokfynd är ett speciellt sätt att redovisa en bok. Det kan vara tittlådor, planscher, brev, 3D-konstruktioner, mobiler, keynotepresentationer etc.. Kika gärna in på våran hemsida och titta på några av bilderna: http://vangeskola5.weebly.com/

  Vänligen// Mats Liljas

 12. Hej Malin! Vad roligt att du gillade Skuggan i väggen! Om du är nyfiken på andra spännande böcker som jag har skrivit så skulle jag rekommendera ”Barnkolonin” (den står kanske på ungdomshyllan i biblioteket) eller den alldeles nyutkomna ”Drömbärarna” som visserligen inte är en spökhistoria, men som blandar en vanlig tjejs liv med ett äventyr som blir riktigt läskigt när hon inser att hon måste möta krafter som verkar oövervinnerliga.
  Ett annat tips är att du frågar bibliotekarierna på ditt bibliotek. De brukar ha full koll och kan säkert hjälpa dig att hitta en bra bok. Eller två. Eller tre. Eller fyra …
  Varmaste hälsningar!
  Kerstin :-)

 13. Hej!!

  Jag har läst skuggan i väggen, den var super duper bra! Jag läste den på en veckas tid. När jag började läsa den gav den mig rysningar, så jag måste bara läsa den till slut. Nu hittar jag inte en lika bra bok…
  Kan du hjälpa mig att hitta en bok som nästan är som skuggan i väggen?????

  Skuggan i väggen handlar om en flicka som flyttar från stan till landet, hon och hennes mamma tycker att det ska bli härlig! Bara efter några dagar efter de flyttat börjar det hända saker, lampan tänds mitt i natten, en förvirrad gammal dam och en skugga i väggen.
  H. Malin 12 år.

 14. Hej Alva!
  Och hej alla på Tavelsjö skola!
  Vad roligt för mig att ha läsare i byn där jag bodde och i skolan där jag gick.
  Varma sommarhälsningar
  Kerstin :-)

 15. Hej jag heter Alva och bor i Tavelsjö. Jag fick höra talas om dig och att du skrev böcker. Jag har läst Falska ansikten och nu läser jag Barnkolonin och tycker att du skriver jättebra böcker. Kul att läsa böcker som någon från Tavelsjö har skrivit. :)
  Vänliga hälsningar från mig och Tavelsjö skola!

Sidor: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] Visa alla

Skriv en hälsning i gästboken