Gästbok

Min gästbok är inte längre aktiv  – tack till alla som ni som har skivit här!

148 kommentarerer till “Gästbok”

 1. Hej Kerstin!
  Vi läser just nu ”Skuggan i väggen” högt på kvällarna, och vi kände bara att vi måste ge lite positiv feedback! Du är fantastisk på att levandegöra miljöerna med dina beskrivningar där du inte lämnar några sinnen utanför! Jag är väldigt kräsen när det kommer till litteratur och jag måste säga att det finns flera otroligt duktiga barn och ungdomsförfattare som man upptäckt när man läser högt för barnen. Det är skönt när det inte är så pretentiöst. Flödet kommer med mer glädje känns det som, och därmed det vackra språket! Både jag och min dotter har lite författardrömmar och vi har inspirerats av dig nu! Tack för det! MVH Lars, Elsa och Olle

 2. Hej Lars, Elsa och Olle!
  Vad roligt att höra att ni tycker om Skuggan i väggen, och att ni uppskattar både handlingen och språket. Jag tycker ju att miljön är en viktig och oupplöslig del av hela berättelsen, så därför blir jag extra glad att ni uppskattar just den biten. Lycka till med författardrömmarna.
  Varmaste hälsningar,
  Kerstin

 3. Åsa Carlsson och Daniel Aspulv
  28 december 2015 kl. 20:27

  Tack för att du förgyllt vårt jullov med ’Skuggan i väggen’.En bok som lyckas med bedriften att slita nioåringen från Ipaden och be – Bara ett kapitel till mamma, ett till. Alldeles lagom läskig för att kunna somna på kvällen men ändå så det måste kontrolleras att rullgardinen är helt nerdragen utan synliga småspringor från fönstret. Nu ser vi fram emot en tur till biblioteket för att leta efter fler titlar under Lundberg Hahn. Hälsningar mamma Åsa och sonen Daniel

 4. Hej Åsa och Daniel! Tack för meddelandet. Det är ungefär det bästa man kan få höra som författare. God fortsättning och Gott Nytt År!
  /Kerstin 🙂

 5. Hej Kerstin!

  Vi har läst Lyckokakan in ettan och nu Mandelhjärtat färdigt precis.
  Båda böckerna var jättebra! Kan du göra en till Oskar bok? Kan den handla om fortsättningen? Kan den handla om bäbisen?
  Vad händer med Tosca? Vad ska boken heta? Vad ska bäbisen heta?
  Vi har förslag på vad bebisen skulle kunna heta: Pikachu eller Molly. Vad händer med Oskar och Bie? Kommer de att vara kära i varandra?

  Hälsningar klass 2b, Hammars skola

 6. Vårbergskolan klass 4
  27 januari 2017 kl. 7:48

  Hej!

  Här kommer en hälsning från Vårbergskolan klass 4 som tack för en uppskattad bok ”Misstänkt ljus”och ditt deltagande på vårt bokcafé.

  Vi har under fem veckors tid arbetat med textsamtal i mindre grupper med utgångspunkt i din bok ”Misstänkt ljus”. Många härliga, djupa och lärorika samtal.

  Inom kort kommer vår planering för arbetet, hoppas detta kan inspirera och användas av andra!

  Hälsningar Vårbergskolan

 7. Hej!

  Vill bara tala om att vi i klass 1 gillar dina böcker om Fröken spöke! Vi har läst högt ur de två första böckerna varje morgon. Då släcker vi ner klassrummet och har bara ett ljus tänt… Spännande! De tre andra finns inte på vårt bibliotek så nu ska vi läsa om Jack och se om de är lika spännande 🙂

  Hälsningar från fröken o klassen

 8. Hej Kerstin!

  Jag heter Ida.Jag har läst Lyckokakan och Mandelhjärtat.
  Jag älskar dina böcker.Jag vill gärna läsa mer om Oscar och Bie. Kommer det en bok till om Oscar?

  MVH Ida

 9. Hej Ida!
  Jag får många frågor om en fortsättning på böckerna om Oscar och Bie. Jag går och funderar på det, men har inte hittat en klockren idé än. Och jag vill bara skriva om idén känns superduper. Du kanske har något förslag på vad boken kunde handla om??
  Just nu jobbar jag i alla fall med ett par andra idéer som vill fram och bli böcker.
  Mitt bästa tips, Ida, är att du går till biblioteket och pratar med bokexperterna som jobbar där. Om du berättar att du gillade Lyckokakan och Mandelhjärtat kan de säkert söka fram andra böcker som kanske passar.
  Varma hälsningar och tack för du hörde av dig,
  Kerstin

 10. Hej hopp och ursäkta mitt sena, sena svar!
  Jag har haft dålig koll på hemsidan ett tag. I dagarna kom bok nummer sex om Fröken Spöke: Fröken Spöke går på cirkus. Hoppas att ert bibliotek har köpt in resten av serien nu. (Och det kommer fler …)
  PS! Fröken Spöke har en egen Facebooksida. Där kan man kolla på illustrationer och skisser med mer.
  Varma hälsningar från mig och Fröken Sparre,
  Kerstin

 11. Hej!

  Vill bara berätta att jag har läst Lyckokakan och Vitas hemlighet för mina barn och vi alla bara njöt. Det är sällan att jag får rysningar när jag läser barnböcker men det hände inte bara en gång.
  Tack för det, underbart!
  Hälsningar Cornelia

 12. Test!

 13. Hej Cornelia! Vad roligt att höra! Hälsa dina barn. Ursäkta sent svar! Ska göra om min hemsida när jag får tid, och kollar mailboxen alldeles för sällan. Följ gärn amin författarprofil på Facebook så länge 🙂 lundberghahn heter jag där. Profilbilden består av böcker. Varma hälsningar!

Skriv nåt här!