Fyra klasser och en katt

Publicerat den 25 mars 2010 kl.14:59

Roliga, intensiva litteraturveckan i Göteborg fortsätter. Idag med SOL!
Idag, torsdag, var det dags för mig att träffa fyra klasser från Vättnedalsskolan. Vi samlades på biblioteket i Frölunda och pratade om att skriva böcker. Här lyckades jag fånga några hemliga elever i klass 4 A på bild:

hemliga_ben
Hur många är med på bilden?

I en klass var eleverna väldigt envisa med att det skulle bli fler böcker om Fredde, Zacki och Mimmi. Så envisa var de att vi fick lov att börja spåna. Och låt mig bara säga så här – om det dyker upp en katt och en tårtkartong i en bok framöver så har jag Vättnedalsskolan att tacka!

Efter fyra pass cyklade jag hem i solskenet. Härligt!

Adjö, adjö, is och snö
Heja tö
låt vintern dö!

Etiketter:

2 kommentarerer till “Fyra klasser och en katt”

  1. Gissar på 6 elever?

  2. Pia – det är rätt!!
    Du har vunnit en skön helg!
    🙂 Kerstin

Skriv nåt här!