Författarbesök i april

Nu i april månad ska jag besöka en hel massa klasser på olika stadier och i flera städer. Är du nyfiken på vad som händer under skolbesöken – ta en titt på bloggen. Jag tänker rapportera och dokumentera.

12-16/4
Strandskolan i Kungälv
Berättarverkstad med f-1:orna, och spänningsskrivande med 2:or – 5:or

19/4
Kilskolan i Sparsör

Jag träffar 3:or och 5:or och berättar om hur idéer väcks och växer

21/4
Kullaviks Montessoriskola
En heldag med eleverna på Montessoriskolan om att hitta berättelser och skriva ner dem

22/4
Hubertusgården i Lund

Treor, fyror och femmor ska jag få träffa denna strålande (?) apriltorsdag

23/4
Gunneboskolan i Lund

På Gunneboskolan har de en årlig bokmässa denna dag, som ju är Internationella världsbokdagen. Vilken ära att få komma och vara med!

27-28/4
Hallonbergens bibliotek, Sundbyberg

Under två dagar på biblioteket i Hallonbergen ska jag träffa tredje- och fjärdeklassare.

29/4
Peterslundskolan i Oxelösund

Men det här är ju extra kul! Strax utanför Oxelösund, på en udde som sticker ut i havet, tillbringade jag den sommar när jag satt och skrev det som blev debutboken – Fågeltjuvarna. Nu ska jag träffa 3:or – 6:or på Peterslundsskolan.

Tall
Ett hav, en udde, en tall …