Bok & Bibliotek 2013

Snart dags för en av årets höjdpunkter: Bok- & Biblioteksmässan i Göteborg. Jag ska vimla runt och prata och titta och lyssna på seminarier. Och, jo – två gånger ska jag prata inför publik själv också:

Torsdag 13.00 – 13.20 Miniseminarium i J2 (seminariekort krävs)
”Skräck för unga” Petrus Dahlin och jag samtalar om att skriva skräck för unga läsare, om att balansera mellan vardagsrealism och det övernaturliga och … ja, vi kan säkert komma in på både det ena och andra som har med motivval och skrivprocess att göra. Förläggare Marie Augustsson ställer frågor och försöker hålla ordning på oss.

Fredag 11.40 – 11.50 Monterprat, Rabéns monterscen B 05:22 (ingår i entrébiljetten)
Jag berättar om rysaren ”Barnkolonin” PS! Rabén&Sjögren sänder live från monterscenen i år: rabensjogren.se/live

Fredag 15.00 i Bokskåpets monter A01:20
Jag signerar böcker och småpratar. Maria Nilsson Thore är också där. Kom och säg hej!