Är det genetiskt?

Publicerat den 6 januari 2011 kl.16:44

Vet inte hur konstigt det här låter, men jag gillar att skotta. Faktiskt! Särskilt när snön är luftig och fin förstås. Inte vet jag om det märktes när jag växte upp. Har en känsla av att jag fick tjatas ut ur huset för att greppa snöskoveln när det begav sig i snöiga Västerbotten & jag hade uppnått skottarålder, så där någon gång i mitten på 70-talet. Men nu, 35 år senare, i snöiga Västra Frölunda får jag liksom användning för de där Västerbottens-generna.

Undrar om jag ska ta cykeln till affären?

Nej, det är nog lite svårt att ta sig fram. Det får nog bli bilen?

Eller, finns det något annat sätt …?

Dagens gåta: Vad är det som är vitt, knarrar när man går på det och smakar fjällbäck om det får smälta på tungan?

Etiketter:

En kommentarer till “Är det genetiskt?”

  1. En isbjörn?

Skriv nåt här!