Stormens ögon

”Fredde sitter bunden på en stol sex-sju meter innanför dörren. Mimmi trevar sig fram i beckmörkret. Plötsligt har hon ett mål och det är som om den värsta rädslan sköljs bort med regnet. Rånarna där inne snubblar omkring och letar efter en ficklampa. Mimmi smyger oändligt sakta åt Freddes håll.
– Här är den!
Det är den tatuerade killens röst. Och så tänds ficklampan.”

Mimmis granne blir rånad mitt framför ögonen på henne. Strax därefter hittar hon och hennes kompisar Fredde och Zacki en mystisk ryggsäck i skogen. När de börjar undersöka saken inser de att det finns ett samband. Snart står de öga mot öga med motståndare med otäcka planer. Samtidigt drar stormen allt närmare …

Provläs ett kapitel

Visste du att …
författarens favoritlag i fotboll är Umeå IK. Synd att Marta försvann till Los Angeles, men Umeå-damerna har ändå visat att de är bland de bästa i världen! Som en hyllning till dem gjorde jag Zacki till UIK:are – de har ju ungdomslag också, för både killar och tjejer.

Sagt om boken:
”Stämningsfull och spännande med många bottnar.”
Textappeal.blogspot 2009-09-07

”Med säker penna och med lyhördhet för barns tankar och känslor skildrar författaren vanliga barn i vanliga vardagssammanhang. Den spännande handlingen gör det svårt att släppa boken. En fängslande läsupplevelse väntar den som gillar spänning i vardagsmiljö.”
BTJ-häftet 2009:17

Köp boken
I nätbokhandeln finns den alltid inne. Några länkar hittar du här:

AdLibris
Bokia

Bokus