Bakom masken

”Det Zacki ser genom källarfönstret gör honom alldeles kall. Mimmis stulna cykel finns där inne. Dumkillen står lutad över den med ett verktyg i handen.
Zacki blir illamående, han känner hur alla muskler i kroppen spänns. Han måste springa hem. Men han hinner ingenstans, för plötsligt är det någon som tar tag i honom bakifrån. Två starka armar drar ner honom så att han slår knäet i marken, sen släpas han till förrådsdörren och kastas in på cementgolvet.”

Fredde är oskyldigt utpekad. Mimmi har själv drabbats. Och Zacki brinner för att skipa rättvisa. Tillsammans bestämmer de sig för att avslöja cykeltjuvarna: Men det visar sig bli farligare än de först trott …

Provläs ett kapitel!


Visste du att …

”Bakom masken” är första delen i en serie om klasskamraterna Fredde, Zacki och Mimmi. Den andra boken, ”Svart bälte” släpps i slutet på mars 2009,  och hösten 2009 kommer tredje delen, ”Stormens ögon”.

Sagt om boken:
”Spänningsfaktorn är hög.”, BTJ 2008-09-01

”Med fingertoppskänsla … nyanserade och trovärdiga personporträtt av både barn och vuxna”, BTJ 2008-09-01

Köp boken
I nätbokhandeln finns den alltid inne. Några länkar hittar du här:

Adlibris
Bokia
Bokus